Info

En ymmärrä miten tämä sivu toimii
Linkit löytyvät tuosta otsikon alta, elikkäs niitä klikkailemalla pääset liikkumaan paikasta toiseen. Linkistä "Kassit" löydät ne kassit, jotka ovat vapaina tällähetkellä. Enemmänkin kassivaihtoehtoja löytyy, mutta tämä sivu on nyt nimenomaan sellainen "kirpputori", jolla myyn ne, jotka jäivät yli myyjäistilauksista tai muista jutuista. Jos haluat nähdä iiihan kaikki vaihtoehdot ja tilata niitä, minuun voi ottaa erikseen yhteyttä. Tilauksessa kuitenkin kestää aikaa, joten täältä suoraan ostamalla saa kassin nopeammin :D. Linkistä "Blogi" joka toimii myös etusivuna, löydät vain blogimerkintöjä uusista luonnoksista tai muista uutisista, mitä saatan joskus kirjotella. Tämä sivu on linkki nimeltä "Info" johon yritän kirjoittaa ylös kaiken tärkeän.

Haluan kassin
Ota yhteyttä minuun noiden kommenttilootien kautta, joita löytyy joka sivun lopusta, taikka sitten sähköpostilla: eveliina.lahti AT wippies.com. AT = @. Kerro minkä kassin haluaisit ja kerro myös haluatko että lähetän sen sinulle postissa vai asutko mm. pk-seudulla ja haluaisit tulla minua treffaamaan esim. selloon. Kotoakin saa kasseja hakea jos haluaa! :D

Mitä nämä maksaa?
Veloitan yhdestä kassista 12e koska kassit ovat hyvää materiaalia, 100% puuvillaa ja Suomessa tehtyjä sekä painettuja ja olen itse suunnitellut niihin kuvat, joten en halua aivan miinukselle tästä hommasta jäädä. Kaksi kassia saa hintaan 20e ja kolmesta voi maksaa 28e. Kassit mahtuvat maksikirjeeseen ja postikuluja sen kirjeen hankkimisesta, postiin matkustamisesta julkisilla sekä itse postimaksusta veloitan neljä euroa, koska en halua tässäkään hommassa jäädä miinukselle.

Miten maksan?
Tilisiirtona taikka käteisellä jos kassit vaihtavat omistajaa ihan naamatusten. Lähetän kassit kun rahat näkyvät tilillä.

Jos tulee kysyttävää, niin otan kaikkea postia vastaan osoitteeseen eveliina.lahti AT wippies.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti